Geen producten (0)

CHECK OUT OUR UPCOMING EVENTS!

Wij vinden het leuk om P&S evenementen te organiseren zoals een proeverij, een fashionshow en onze Johnny Loco bike tour. In 2014 hebben wij onder andere enkele whiskyproeverijen en champagne tastings met bijbehroende vijfgangendiner georganiseerd evenals een Johny Loco fietstocht door Amsterdam. Uiteraard vonden deze proeverijen plaats in ons sfeervolle pand op de Keizersgracht 300.

Champagne proeverij 12 december Amsterdam Pick&Spend


16 mei hebben wij onze tweede exclusieve whiskyproeverij gehouden o.l.v. Richard van Nieuwenhoven Helbach (organisator van het festival 'The Spirit of Amsterdam'). Het was wederom een mooie avond waarin Richard met veel passie en gedrevenheid vertelde over het ontstaan van de 'godendrank' whisky en wij als deelnemers uiteraard meer dan voldoende mogelijkheid hadden om te proeven!  

Whisky proeverij Pick&Spend 11 april 2014Whisky proeverij Pick&Spend 11 april 2014

In 2013 hebben wij onder andere een champagneproeverij met diner georganiseerd . Het was een mooie (lees heerlijke) avond, waarbij een aantal van onze champagnes in de schijnwerper stonden, zoals André Beaufort (biologisch), Millesime 2009 cuvée Heliades van Lamiable en onze grand cru Engelentranen (Pleurs de Agnes).

Winnares Johnny Loco fiets Pick&Spend Mandy Jonkers

Johnny Loco Venice

Onder de aanwezigen bij Gezelligheid aan de Bosbaan en de deelnemers aan de Pick&Spend fietstochten langs verschillende Amsterdamse hotspots hebben wij deze Johnny Loco verloot.  

Hier zie je Mandy Jonkers als gelukkige winnares van deze nieuwe Johnny Loco Venice.

 

 Ben jij nieuwsgierig naar deze of één van onze andere modellen van Johnny Loco, klik hier.

Pick&Spend voorjaars fashion event

Juni 2013 vond onze eerste Fashionshow plaats in onze tijdelijke winkel. Hier werd de eerste collectie geshowd aan onze vele gasten die allen zeer enthousiast waren.

Amarenske Felske: “Kort geleden was ik aanwezig bij het eerste fashion event van Pick&Spend. De bijzondere sfeer, de interessante mensen en de persoonlijke benadering zorgden ervoor dat ik me geen gast was, maar er me juist helemaal thuis voelde.”

Eline Schipper: “Ik zoek kleding voor kantoor waarmee ik ook mijn persoonlijkheid naar voren kan brengen. Mijn ‘way of living’ van thuis, tijdens het sporten of onder vrienden wil ik meenemen naar mijn werk. Voor mij slaagt Pick&Spend er goed in om een brug te bouwen van mijn way of living naar kleding.”