Geen producten (0)

Pick & Spend is een (online) concept store waar de klant centraal staat en dus niet de producten. Ons motto is: creating inspiration and loving it! Wij verkopen alles wat je in de winkel ziet staan. Wij zijn geïnspireerd door 75 verschillende merken in 35 verschillende productsoorten. Van meubels en woondecoratie tot kleding voor mannen en vrouwen, van luxe champagnes naar prachtige sjaals, of een vintage Vespa met een zijspan uit 1962. Bij Pick & Spend hebben we het allemaal!

Omdat Pick & Spend gelooft in het feit dat de klant voorop staat, is personal shopping voor iedereen mogelijk in onze twee winkels in Amsterdam en Amstelveen. Je kunt ons vinden aan de Keizersgracht 300 en op het Stadshart, Binnenhof 59 Amstelveen.

Groene producten zijn erg belangrijk voor Pick & Spend. We hebben meubels van gerecycled hout. Bijvoorbeeld erg oude deuren uit Italie of een oude vissersboot uit Bali die worden omgebouwt tot tafels. Het hout krijgt een tweede leven in onze producten! Ook de kleding van Pick & Spend zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Bijvoorbeeld het Franse merk American Vintage, die er om bekend staan dat ze veel natuurlijke materialen verwerken in hun kleding.

De fairtrade tassen van SPRDLX zijn ook een goed voorbeeld van de groene sfeer bij Pick & Spend. Mooie en tijdloze tassen van het beste Nederlandse en Italiaanse leer, gemaakt in Nederland.

Naast meubels en kleding kun je ook de prachtige fietsen van Johnny Loco in onze winkels vinden. Johnny Loco fietsen hebben een erg hoge kwaliteit en zullen jouw stadsleven volledig afmaken met de meest geweldige ontwerpen!

Pick & Spend is zoveel meer dan alleen een winkel! Evenementen zijn ook onderdeel van onze dagelijkse routine, we houden er namelijk een paar per jaar. Bijvoorbeeld, de Johnny Loco tour. Hiermee nemen we je mee voor een rondleiding door Amsterdam. We laten je de leukste hotspots in Amterdam zien, op de fiets!
Hou je meer van een lekkere champagne? Kom dan eens langs bij onze champagne proeverij in combinatie met een lekker diner. We verwennen je op zo’n avond met de lekkerste champagnes, heerlijk eten en een leuke herinnering aan een gezellige avond!

Bezoek onze website of onze facebook pagina voor meer informatie over de aankomende evenementen en tickets.

We hopen je snel te zien!